Glasovac: “Na Kalmetu u kampanji nismo ni mislili trošiti vrijeme; Dukić je dobar liječnik, ali imao je Zadar mnogo dobrih liječnika u politici pa…”

Sabina Glasovac jednoglasnom odlukom izabrana je za kandidatkinju za gradonačelnicu Zadra od strane SDP-a. Glasovac, rođena u Našicama, profesorica je engleskog i njemačkog jezika i književnosti s dugom karijerom djelovanja u Socijaldemokratskoj partiji Hrvatske gdje se u posljednjih nekoliko godina prometnula u jednu od istaknutijih članica.

– Čast mi je biti kandidatkinja za gradonačelnicu. Volim ovaj grad, on je moj život, životni izbor. Zadar zaslužuje biti otvoren, moderan, europski grad u kojem će svi imati jednaku šansu, u kojem mladi neće kupovati karte za Irsku, u kojem će se umirovljenici osjećati sigurno i u kojem će svaki čovjek jednako vrijediti. Politika treba napokon dobiti ljudsko lice, došlo je vrijeme za žar, za ljubav i kada nešto obećate, ako obećanje ne ostvarite, bit ćete zamijenjeni, kazala je Glasovac u sjedištu zadarskog SDP-a.

Novinari su ju po završetku njenih uvodnih riječi priupitali za komentar na Kalmetinu izjavu s konferencije HDZ-a kako je “SDP planirao graditi kampanju na napadima na njega”.

– U postavljenoj strategiji mi se uopće ne bismo njime bavili, o njemu je sve jasno, kratka je bila Glasovac, osvrnuvši se i na HDZ-ovog kandidata Branka Dukića.

– Dobar liječnik, ali nažalost imao je Zadar više dobrih liječnika u politici pa su bolnice i pacijenti isto izgubili mnogo. Ti ljudi se nisu oduprli mentalitetu upravljanja i slušali su vladare iz sjene, zaključila je Sabina Glasovac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...