Kandidatkinja AM Šešelja Botić: “Ne bih se mogla nazivati uspješnom gradonačelnicom dok i jedna obitelj koristi socijalnu samoposlugu”

Akcija mladih i nezavisnih jutros je ispred Gradske uprave predstavila svoju kandidatkinju za gradonačelnicu, Marjanu Šešelju Botić, kako je rečeno, najbolju županijsku vijećnicu, suprugu, majku dvoje djece i dobrovoljca Domovinskog rata.

Marko Pupić-Bakrač pozvao je birače da prestanu glasati za stranke i da počnu glasati za ljude.

Dosadašnjim radom u bolnici dr. Branko Dukić je pokazao da je izvanredan liječnik, a djelovanjem u vijeću i politici pokazao se kao iznimno loš vijećnik i političar. Njegovim eventualnim izborom grad će biti na dvostrukom gubitku. Izgubili bi vrhunskog liječnika, a dobili lošeg gradonačelnika. Glas za SDP je glas za karijeru Sabine Glasovac. Ona je copy paste Ingrid Antičević Marinović i sad bi htjela zasjesti u Bernardićevu fotelju, rekao je Pupić Bakrač.

Ako ste ikada zapitali kako bi grad izgledao da sadašnja vlast nije kupovinom Renate Peroš ukrala vlast gospodinu Stanislavu Antiću, onda na izborima zaokružite Akciju mladih i nezavisnih jer mi to želimo dosanjati. Pokušajte zamislite koliko bi Zadar drugačije izgledao da je došao čovjek koji je htio Zadru dati nova radna mjesta, javne prostore, dobru kvalitetu života, rekla je Šešelja Botić, dodajući kako još četiri godine privatiziranja javnih prostora i uništavanja gospodarskog tkiva, Zadar neće preživjeti.

Prema planovima Akcije mladih na područjima kojima se do sada bavimo zaštita i upotreba resursa u skladu s javnim, a ne privatnim interesima, gospodarenje otpadom, zaštita i upotreba mora, turizam kao dodatna djelatnost, a proizvodnja od hrane do industrijskih proizvoda primarna, promet – posebno pomorski – ono je gdje mi vidimo ogromne potencijale kojima možemo vratiti mudar korak po korak 20 000 radnih mjesta uništenih pljačkom poslije Domovinskog rata. Treba zaštititi ono što još nije oduzeto Gradu; Jazine, Poluotok. Akcija mladih jedina se zna boriti za pravednu gospodarsku utakmicu, a ne da se jedni ulagači protežiraju i tjeraju drugi koji nisu u interesnoj grupaciji vladajućih, rekla je Šešelja Botić, dodajući kako ona ne bi mogla biti gradonačelnica i nazivati se uspješnom dok god i jedna obitelj u gradu mora koristiti socijalnu samoposlugu.

Dok god postoji jedan čovjek koji želi pošteno raditi da prehrani svoju obitelj, a ne može naći posao koji je dostojno plaćen – to nije grad dostojan prijašnje snage Zadra, zaključila je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...