Naša najpoznatija plus size model, Lucija Lugomer, zabljesnula je u predivnim vjenčanicama

Mlada Zagrepčanka, Lucija Lugomer, u potrazi za savršenom vjenčanicom isprobala je čarobne haljine za mladenke s većim oblinama u salonu I Do Weddings u Zagrebu.

Dan iz snova za mnoge je mladenke noćna mora. Većina salona vjenčanica nudi univerzalne veličine, pa ako niste građena kao top model, šanse da odaberete idealnu vjenčanicu ravne su nuli.

Dizajnerica Jasna Matok iz Salona I Do Weddings vjeruje u ljepotu u svim oblicima, te je iz toga razloga prva u hrvatskoj dizajnirala vjenčanice za punije mladenke.

– San svake djevojčice je imati savršeno vjenčanje. Sve smo mi kao male sanajale o idealnoj haljini. Međutim, danas je na tržištu vjenčanica idealna haljina ona koja ide uz savršeno oblikovano tijelo. Klasični krojevi, standardni konfekcijsk brojevi za većinu mladenki njihov dan iz snova pretvara u noćnu moru. Iz tog sam razloga odlučila dizajnirati haljine za sve žene, izjavila je gđa. Matok, te je pozvala sve buduće mladenke da bez straha dođu u I Do Wedding salon vjenčanica u Petrovoj 59a, u Zagrebu i budu najljepše u svim svojim veličinama.

Lucija Lugomer isprobala je nekoliko predivnih vjenčanica u kojim se osjećala lagano, lepršavo, udobno i lijepo.Lucija je sretno zaljubljena, te je uživala u potrazi za idealnom vjenčanicom.

Donosimo vam nekoliko modela vjenčanica za mladenke s većim oblinama.

Romantična, lagana, lepršava i iznimno udobna haljina u nježnoj rozoj bozi bez naramenica idealna je za vjenčanje na otvorenom.

Lucija je zabljesnula u vjenčanici OFF White boji, prožetoj 3D čipkom koja daje dojam nježnosti, dok nude till podloga ostavlja dojam golišavog tijela. Ova je vjenčanica idealna za žene s većim grudima.

Klasična vjenčanica uz dašak modernih aplikacija na tilu Ivory boje koja se savršeno kombinira uz veo. Ova je vjenčanica idealna ako želite tradicionalniji look mladenke.

Španjolska vjenčanica Aire Barcelona by Rosa Clara za čiju se izradu koristila najfinija francuska čipka. Vjenčanica je idealna za tradicionalne mladenke a savršeno pristaje uz veo, krune, tijare ili raskošne ukosnice za kosu.

Klasična satenska vjenčanica s dodatnim aplikacijama od fino izrađene čipke koja prekriva sve nedostatke i izgrađuje idealnu figuru. Ovo je čarobna haljina koja ima moć vizualno smanjiti vašu figuru do nekoliko konfekcijskih brojeva.

Osim predivnih vjenčanica za mladenke s jače naglašenim oblinama, salon vjenčanica I DO Weddings  nudi i večernje haljine za punije djeveruše i kume, kao i vjenčanice za trudnice.

I Do weddings je ekskluzivni distributer i zastupnik  svjetski poznatog branda „Say Yes To The Dress“ izraelske dizajnerice Pinnae Tornai koje osim u Zagrebu možete pronaći i u Ateni, New Yorku i Tel Avivu.

Salon vjenčanica I Do Weddings, Petrova 59 A

XL Model: Lucija Lugomer

Frizura: Suzana Brkić ( Salon Full Cool)

Šminka: Lidija Palić

Foto: Zlatko Prkačin, Maja Golac

Video: Pozitiv Produkcija

Prilog sa snimanja možete pogledati ovdje:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...