Pronađite stream jer ovo se isplati pogledati: Subašić dolazi Santiniju u goste, Vrsaljkov Atletico sa Sevillom u boju za treće mjesto!

Dobar dan za zadarske ljubitelje nogometa danas će osigurati utakmice u francuskoj prvoj ligi i španjolskoj ligi BBVA jer ovo su okršaji kakve smo svi čekali.

Danijel Subašić i njegov Monaco koji trenutno drže prvu poziciju u Ligue 1 sa 68 bodova iz 29 utakmica dolaze u goste na Stade Michel-d’Ornano kod neugodnog protivnika SM Caena. Iako Caen trenutno stoji na 16. poziciji u ligi, Ivan Santini i njegovi Normandijci dokazano su neugodna opozicija svim gostujućim momčadima, posebice ako se radi o klubovima pri vrhu ljestvice – a više od prvoga Monacova mjesta ne može.

Subašić se pokazao kao najbolji svjetski golman, kako u Ligi Prvaka (uz onaj jedan kiks sa Cityjem koji bi najrađe zaboravio) tako i na domaćim terenima, ali Santini se može podičiti s 10 golova ove sezone koje je zabio kod kuće. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Caen oboriti još jednoga diva, ili će Monaco pokazati svoju kvalitetu i učvrstiti se na prvoj poziciji tablice. U svakom slučaju očekuje nas odličan nogomet. Utakmica se igra danas s početkom u 15 sati.

Odličnom nogometu nadamo se i u okršaju Atletico Madrida koji na domaćem terenu Vincente Calderon ugošćuje opasnu Sevillu, trenutno treću na ljestvici lige BBVA. S pobjedom će se trenutno četvrti Atletico Sevilli približiti na “dohvatljiva” dva boda zaostatka, a koliko Madriđanima u tome može pomoći Šime Vrsaljko gledat ćemo u 16:15 sati.

Valja samo napomenuti kako Atletico nije od Seville kod kuće izgubio zadnjih sedam ligaških okršaja, a da je Sevilla zadnju utakmicu pobijedila davne 2008. godine. Želja za osvetom bit će zato jaka pa se nadamo kvalitetnom nogometu.

Za kraj nećemo zaboraviti ni Stipu Pericu koji je do sada odigrao 20 utakmica za talijanski Udinese i utrpao u tuđe mreže tri gola. Hoće li se njegova statistika popraviti u srazu s Palermom koji se danas igra u Udinama s početkom u 18 sati? Pronađite prijenos, priključite se gledateljima i svjedočite čvrstom talijanskom nogometu. Udinese je inače 12. na tablici Serije A, dok je Palermo u zoni ispadanja na 16. poziciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...