Radionica “Feng Shui: radna soba”

Želite li urediti vašu sobu ili radni prostor i postati produktivniji?

Info centar za mlade Zadar poziva vas da se prijavite na radionicu „Feng shui: radna soba“
i naučite urediti vašu sobu poštivajući feng shui pravila!

Feng shui je starokinesko umijeće uređenja prostora u skladu s prirodom. Naš prostor je naša druga koža, on „diše“ zajedno s nama i utječe na nas, kao i mi na njega.

Za mladu osobu/učenika/studenta najbitniji dio prostora/doma je njegova radna soba, za njega je to radna, dnevna i spavaća u jednom. Zato bi se kroz ovu radionicu fokusirali se na radnu/spavaću sobu, osvijestili povezanost s njom i vidjeli na koji način možemo biti produktivniji.

Na radionici naučit će se osnovna pravila feng shuija interaktivnom metodom i diskusijom o tome, te praktičnim dijelom isprobati naučeno. Stečena znanja mogu se primjeniti u vlastitom domu već po završetku radionice.

Besplatna radionica održati će se u srijedu, 29.3.2017. s početkom u 18.00h, a vodit će je Vesna Zubčić, dipl.dizajnerica i feng shui savjetnica iz udruge TERRA. Radionica se održava u Udruzi CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), a prijaviti se možete putem prijavnice do 28.3.2017. do 14h na slijedećem linku.

*aktivnost se provodi u sklopu projekta Info centar za mlade Zadar Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...