Sportski vikend na Višnjiku u znaku košarke i odbojke, te svjetski poznatog mjuzikla Mamma Mia

Ovaj sportski vikend na Višnjiku bit će u znaku košarke i odbojke, a što se tiče zabavnog programa, večeras s početkom u 20:00 sati u dvorani Krešimira Ćosića gostuje svjetski poznati mjuzikl Mamma Mia u izvedbi Kazališta Komedija iz Zagreba. Oni koji ulaznice za predstavu nisu kupili u pretprodaji, danas je sve do početka predstave otvorena blagajna u ŠC Višnjik, a ulaznice se prodaju po sljedećim cijenama: parter 1 (numerirano) 150 kn, parter 2 (numerirano) 120 kn, teleskop desno i lijevo (slobodno sjedenje) 120 kn, teleskop sredina VIP (numerirano) 200 kn i tribine (slobodno sjedenje) 100 kn.

Sportski program u subotu ujutro otvaraju KK ABC i KK Pakoštane nastupom u sklopu natjecanja županijske lige najmlađih kadeta. Utakmica počinje u 9:00 sati u pomoćnoj dvorani 2, u dvorani 3, s početkom u 10:00 sati odigrati će se utakmica županijske košarkaške lige mlađih kadeta između KK Zadar i KK Voštarnica.
U subotu se igra i utakmica županijske lige za mlađe kadetkinje u kojoj se sastaju ŽKK Zadar i ŽKK Vodice, susret počinje u 12:30 sati u pomoćnoj dvorani 3. U 17:00 sati na rasporedu je odbojkaška utakmica 8. kola 1. lige za seniorke u kojoj OK Zadar dočekuje OK Kostrenu. U subotu navečer, u 18:00 sati odigrati će se i košarkaški susret 18. kola A2 lige jug između KK Jazine Arbanasi i KK Solin. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 3.

U nedjelju 5. ožujka igraju se preostale utakmice županijske lige najmlađih kadeta. U dvorani broj 3 nastupaju: u 09:00 sati KK Škabrnja – KK Bibinje, u 10:00 sati KK Sonik Puntamika – KK Tornado Zara, također u 10:00 sati, ali u dvorani broj 4, igraju ŽKK Zadar – KK Biograd, u 11:00 sati KK Sukošan – KK Otok Ugljan i u 12:00 sati KK Zara – ŠK Cure Zadar.
Sportski vikend zatvaraju odbojkašice OK Donat svojim nastupom u 1.B odbojkaškoj ligi za seniorke, a riječ je o utakmici 13. kola u kojoj im u goste dolazi ŽOK Trogir. Susret počinje u 13:00 sati u pomoćnoj dvorani broj 4.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...