Korak bliže jedinstvenoj igraonici avanturizma – uskoro kreće Zadar Outdoor Festival

Već smo pisali, već ste čuli, ali vrijedi ponoviti – bliži se datum početka prvog i jedinstvenog Zadar Outdoor Festivala. Od samih početaka, ideja je imati manifestaciju koja obilježava predsezonu i kojom će se glas o Zadarskoj regiji i njenim potencijalima u smislu aktivnog i turizma na otvorenom proširiti daleko izvan granica Lijepe naše.

Organizatori ističu kako im je izuzetno zadovoljstvo da su projekt i cijeli događaj prepoznali reprezentativni pravni subjekti profitnog i neprofitnog karaktera, koji su ovaj događaj odlučili podržati kroz različite oblike sponzorstava i pokroviteljstva.

„Obzirom na financijsku potporu koju smo ostvarili kroz različita sponzorstva pravnih osoba, koji kroz svoj društveni angažman žele potaknuti aktivni životni stil sugrađana i državljana, te kroz našu tendenciju suživljavanja cijelog događaja s lokalnom zajednicom, u predposljednoj fazi organizacije, odlučili smo prilagoditi iznose kotizacija u svrhu dodatne promocije festivala.

Ljudi naše regije, svi dionici turizma, tradicija i način života, nosioci su ovakvih projekata. Turisti današnjice očekuju doživljaj, priču, suživot s lokalnim. Iz tog razloga, u festival smo ove godine uključili i OPG-ove, pripremili razne radionice i predavanja stručnih Zadrana povezanih sa sportom i aktivnom odmorom. Zabavni program organiziran je za sva 4 dana trajanja festivala.“

Na ovaj način, Iva Bencun kao predstavnica organizatora, pojašnjava potez koji ćete vjerujemo pozdraviti i podržati svojim sudjelovanjem.

Postanite dio Zadar Outdoor priče, prijavite se, pozovite svoje prijatelje i goste. Igraonica avanturizma namijenjena je svima, od entuzijastičnih početnika, do olimpijskih pobjednika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...