manifestacija koja obilježava predsezonu

Korak bliže jedinstvenoj igraonici avanturizma – uskoro kreće Zadar Outdoor Festival

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Već smo pisali, već ste čuli, ali vrijedi ponoviti – bliži se datum početka prvog i jedinstvenog Zadar Outdoor Festivala. Od samih početaka, ideja je imati manifestaciju koja obilježava predsezonu i kojom će se glas o Zadarskoj regiji i njenim potencijalima u smislu aktivnog i turizma na otvorenom proširiti daleko izvan granica Lijepe naše.

Organizatori ističu kako im je izuzetno zadovoljstvo da su projekt i cijeli događaj prepoznali reprezentativni pravni subjekti profitnog i neprofitnog karaktera, koji su ovaj događaj odlučili podržati kroz različite oblike sponzorstava i pokroviteljstva.

„Obzirom na financijsku potporu koju smo ostvarili kroz različita sponzorstva pravnih osoba, koji kroz svoj društveni angažman žele potaknuti aktivni životni stil sugrađana i državljana, te kroz našu tendenciju suživljavanja cijelog događaja s lokalnom zajednicom, u predposljednoj fazi organizacije, odlučili smo prilagoditi iznose kotizacija u svrhu dodatne promocije festivala.

Ljudi naše regije, svi dionici turizma, tradicija i način života, nosioci su ovakvih projekata. Turisti današnjice očekuju doživljaj, priču, suživot s lokalnim. Iz tog razloga, u festival smo ove godine uključili i OPG-ove, pripremili razne radionice i predavanja stručnih Zadrana povezanih sa sportom i aktivnom odmorom. Zabavni program organiziran je za sva 4 dana trajanja festivala.“

Na ovaj način, Iva Bencun kao predstavnica organizatora, pojašnjava potez koji ćete vjerujemo pozdraviti i podržati svojim sudjelovanjem.

Postanite dio Zadar Outdoor priče, prijavite se, pozovite svoje prijatelje i goste. Igraonica avanturizma namijenjena je svima, od entuzijastičnih početnika, do olimpijskih pobjednika.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar