Na ‘otoku’ kod Foše nije dozvoljeno zaustavljanje i parkiranje i automobil će vam ukloniti… osim ako ste taksist?

Na nekadašnjem bivšem cestovnom parkingu na Foši već neko vrijeme stoji ‘cestovni otok’. Pravilo zabrane zaustavljanja i parkiranja na istom s negodovanjem su prihvatili više-manje svi Zadrani, prije svega u strahu od pauka Obala i lučica. Ipak, ono čega se obični vozači boje, pretjerano ne plaši zadarske taksiste koji su na ovaj način dobili siguran parking i poziciju za prodaju svojih usluga.

No, možemo li ih kriviti? Ni sami ne razumijemo odluke gradskih vlasti da uklone spomenuti parking, u isto vrijeme trubeći kako parkirnih mjesta u gradu nedostaje, posebice u turističkoj sezoni koja nam kuca na vrata. Ovakve slike ćemo sigurno gledati još dugo vremena, barem dok traje dugo toplo ljeto u kojemu će, nadamo se, neka druga politička garnitura napokon osmisliti rješenje za parking u Gradu Zadru.

Živi bili pa parkirali.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...