Od svih kompanija koje posluju sa Zračnom lukom Zadar, vrijedne spomena su samo dvije!

Tripadvisor je stranica koja već dugi niz godina putnicima pomaže savjetima vezanima uz turistički smještaj i restorane, a od prošle godine otišla je i korak dalje. Tako sada korisnici mogu, uz hranu i smještaj, ocijeniti i aviokompanije prema kvaliteti usluge i nekim drugim parametrima.

Podaci su prikupljani duže vrijeme pa je prije nekoliko dana Tripadvisor napokon sastavio listu najboljih avionskih kompanija na svijetu, a stvari po Zadar baš i nisu dobre. Pretpostavljate, Ryanair, u koji se ulupalo nebrojeno mnogo zadarskog novca, nije ni blizu pojavljivanju na ijednoj top listi, pa čak ni onoj za najbolje niskobudžetne letove.

Najboljom aviokompanijom na svijetu proglašen je arapski Emirates i to po nekoliko parametara, pa i ako ne možemo očekivati da će njihovi ‘jumbo jetovi’ slijetati na skromni Zemunik, nadali smo se da je trenutna uprava Zračne luke uspjela privući bar neke renomirane avio prijevoznike… ali ne.

Zračnu luku posjećuju samo dva zračna prijevoznika vrijedna spomena, a ni oni nisu bogznakako ocijenjeni na Tripadvisoru. Radi se tu o Lufthansi, tek četvrtoj u Europi, ali najboljoj u Njemačkoj, te o kompaniji Flybe, osmoj na ljestvici najboljih niskobudžetnih i regionalnih letova. Zanimljivo, vjerojatno zato što nečemu i vrijede, spomenute kompanije Zadar izbjegavaju koliko je moguće pa tako Lufthansa održava samo liniju za München, a Flybe je tek uveo liniju za London.

Potpunu listu najboljih aviokompanija na svijetu po izboru korisnika Tripadvisora provjerite ovdje, a listu aviokompanija koje posluju sa Zračnom lukom Zadar možete vidjeti klikom tu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...