na trgu pet bunara

Potpisan koalicijski sporazum SDP-a, HNS-a i HSS-a: “Prethodnici su gradili infrastrukturu, mi ćemo grad sretnih ljudi!”

Marko Dimić/ZARAPIX
Tamni način

Na Trgu pet bunara danas se potpisao koalicijski sporazum Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke i Hrvatske seljačke stranke.

U ime organizacija potpisali su ga Sabina Glasovac, predsjednica Gradske organizacije SDP-a Zadar, Kristijan Kovačević, predsjednik Gradske organizacije HNS-a Zadar i Marijan Maroja, predsjednik Gradske organizacije HSS-a Zadar.

Gradska organizacija HSS-a pristupila je ovoj koaliciji iz samo jednog razloga – želja za boljim životom građana Zadra! Zadru su potrebne promjene, svježa i nova energija koja će moći iskoristiti sav potencijal našega grada. U našem su ostvareni bitni infrastrukturni projekti koji olakšavaju život Zadrana. I to nitko ne može osporiti. Ali isto tako nitko ne može osporiti da je Zadar u pretvorbenoj pljački izgubio najveći dio svoje industrije, a s njom radna mjesta. A bez radnih mjesta nema života mladima, nema demografske obnove. Naše promjene idu u smjeru stvaranja Zadra s brojnih, sretnim mladim obiteljima i ostalim stanovnicima, kazao je prvi čovjek HSS, stranke koja je u ovom izbornom paktu došla kao najveće iznenađenje.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar