Potpisan koalicijski sporazum SDP-a, HNS-a i HSS-a: “Prethodnici su gradili infrastrukturu, mi ćemo grad sretnih ljudi!”

Na Trgu pet bunara danas se potpisao koalicijski sporazum Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske narodne stranke i Hrvatske seljačke stranke.

U ime organizacija potpisali su ga Sabina Glasovac, predsjednica Gradske organizacije SDP-a Zadar, Kristijan Kovačević, predsjednik Gradske organizacije HNS-a Zadar i Marijan Maroja, predsjednik Gradske organizacije HSS-a Zadar.

Gradska organizacija HSS-a pristupila je ovoj koaliciji iz samo jednog razloga – želja za boljim životom građana Zadra! Zadru su potrebne promjene, svježa i nova energija koja će moći iskoristiti sav potencijal našega grada. U našem su ostvareni bitni infrastrukturni projekti koji olakšavaju život Zadrana. I to nitko ne može osporiti. Ali isto tako nitko ne može osporiti da je Zadar u pretvorbenoj pljački izgubio najveći dio svoje industrije, a s njom radna mjesta. A bez radnih mjesta nema života mladima, nema demografske obnove. Naše promjene idu u smjeru stvaranja Zadra s brojnih, sretnim mladim obiteljima i ostalim stanovnicima, kazao je prvi čovjek HSS, stranke koja je u ovom izbornom paktu došla kao najveće iznenađenje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...