Vozači, oprez: Jak vjetar otežava promet

Zbog jakog vjetra, na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Jak vjetar puše i na dionicama autocesta: A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić te povremeno između tunela Tuhobić i čvora Delnice (vozi se uz ograničenja brzine).

Zbog prometne nezgode na autocesti A11 između čvora Buševec i naplate Mraclin, u smjeru Velike Gorice vozi se suženim kolnikom.

Na pojedinim dionicama cesta gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju, suženim kolnikom, povremeno je moguća vožnja u koloni ili zastoj u prometu. Vozače pozivamo na strpljenje i dodatni oprez.

Zbog sanacije mostova Bulin 1 i Bulin 2 na dionici državne ceste DC1 u Kninu vozi se naizmjence, jednim trakom (do 14. srpnja). Promet je zabranjen vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona. Obilazak za autobuse: Knin-DC33-Vrbnik-ŽC6056-Oklaj-ŽC6055-DC59-Očestovo-DC1, a za teretna vozila: Knin-DC33-Drniš-Tromilja-DC56-Skradin-Bribirske Mostine-DC59 Kistanje-Očestovo-DC1, javlja HAK.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...