od ponedjeljka tražimo slogan

Zadnja ključna riječ u lovu na genijalnu nagradu, sudjelovanje na “Rafting Regatta” za 6 osoba!

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Ljubitelji avanturističkog turizma, na korak smo do završetka nagradnog darivanja putem kojeg možete osvojiti sudjelovanje na “Rafting Regatta” u sklopu Zadar Outdoor Festivala.

Poklanjamo vam nezaboravno iskustvo, prekrasan dan u prirodi i ono najprivlačnije – vožnju čamcem za 6 osoba!

U današnjem tekstu objavljujemo zadnju, treću ključnu riječ: Your.

A kako sudjelovati u nagradnom darivanju?

Potrebno je poslati ključnu riječ SMS-om na broj 666999 i to tako da upišete AZD KLJUČNU RIJEČ I SVOJE PODATKE (danas: “AZD RAFTING YOUR Ivan Horvat, Zadar”).

Cijena poslanog SMS-a iznosi 3,72 kn/SMS.

Ako ste bili redoviti u praćenju naših članaka o rafting regati, sjećate se preostale dvije ključne riječi. Ako ne, još uvijek ih možete pronaći i složiti slogan kojeg ćete od ponedjeljka 24. travnja do srijede 26. travnja u ponoć moći poslati u sms poruci te uz malo sreće postati dobitnikom nagrade za cijelo vaše društvo.

Ovogodišnja “Rafting Regatta” održava se 29. travnja na stazi dugoj 14,5 kilometara koja se u prosjeku prolazi  za 2,5 do 3 sata.

Start je na mjestu Mlini Žegar, a cilj na Berberovom buku.

Sama rijeka Zrmanja duga je 69 kilometara, izvire iz snažnog vrela podno planine Poštak u južnoj Lici i ulijeva se u Jadran 12 kilometara od Obrovca. Kanjon obiluje brojnim speleološkim oblicima: škrapama, pećinama, ponornicama, podvodnim spiljama te brzacima i slapovima. Kanjon je najljepši u proljeće kada ga krasi raskošno i endemsko raslinje, zato je rafting najpotpuniji doživljaj te ljepote.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar