Danas svoja vrata otvara maloprodajni diskontni centar Trgocentar Zadar

Na adresi 4 gardijske brigade 1, ovaj petak 5 svibnja 2017. godine s početkom u 12 sati svoja vrata otvara maloprodajni diskontni centar Trgocentar Zadar.

Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari prepoznata je kao važan dionik ruralnog razvoja, koji vrlo uspješno može povezati poljoprivredne proizvođača Zadarske županije s novim prodajni kanalom.

Trgovinski savez d.o.o.  nastao je kao udruženje malih trgovaca koji su otvaranjem distribucijskih centara  željeli postati konkurentniji na tržištu. Mali trgovci bez udruživanja ne bi drugačije opstali na tržištu i sačuvali svoja radna mjesta.

Trgocentar Zadar osigurao je tako prodajni prostor kvalitetnim i prepoznatljivim proizvodima Zadarske Županije. Svi ljubitelji lokalne hrane moći će na jednom mjestu kupiti suhomesnate proizvode Puntice d.o.o.,eko vrhunska vina Masvin-a, vinarije Vrsaljko, vinarije Škaulj, ekološko ulje Masvin-a, proizvode MIH Sirane Kolan.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...