Fantela i Marenić drugi dan Croatia Match Cupa završili sa četiri pobjede

Drugi dan regate Croatia Match Cupa Poreč 2017 hrvatska je posada odradila sjajno.

Naš skiper Šime Fantela bio je iznimno zadovoljan kako su on i njegovi dečki iz Croatia MatchRacing Teama jedrili, a to se vidjelo i na rezultatu.

Odlično su iskoristili start, što im jučer nije pošlo za rukom, pa su tako dan završili sa 4 pobjede i  samo 1 porazom. Drugi round-robin nastavlja se sutra, budući da je popodne prekinut zbog slabog vjetra.

U nedjelju su na programutako, odmah nakon preostalih RR2 plovova  i polufinale te finale u kojem će se susresti dvije najbolje posade. Pred jedriličarima je iznimno zahtjevan dan za koji će im trebati puno snage za razliku od današnjeg kada je tijekom utrka bilo presudno taktiziranje i iskustvo.

U polufinale Croatia Match Cupa Poreč 2017 ulaze četiri posade s najviše bodova u RR1 i RR2, što bi vrlo lako moglo poći za rukom i našem Croatia MatchRacing Teamu koji je svakim danom sve bolji. Hrvatski jedriličari trenutno su na petom mjestu kojeg dijele sdanskom posadom JonasaWarrera, no  bodovna razlika uistinu je mala između njih, jednako kao i četvrtoplasiranog Šveđanina Mansa Holmberga te tri prvoplasirane posade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...