MODES na pragu 3. mandata u Gradskom vijeću!

Prema rezultatima ankete, koalicija MODES-HSP jest na pragu 3. mandata u Gradskom vijeću Grada Zadra. Tim povodom uputili su priopćenje za javnost kojeg prenosimo ovdje:

Prema posljednjoj anketi provedenoj na području grada Zadra, predstavnici Moderne demokratske snage (MODES) imaju razloga za optimizam. Naime, prema dotičnim rezultatima koalicija MODES-HSP jest na pragu 3. mandata u Gradskom vijeću Grada Zadra, što je izvanredan rezultat pored toliko broja lista i stranaka u gradu Zadru.

Posebno nas veseli taj rezultat ako uzmemo u obzir da smo mukotrpnim terenskim, infrastrukturnim i operativnim radom u kratkom vremenu uspjeli brendirati ljude, program i ime stranke na svim razinama, od mjesnih odbora, grada Zadra u cjelini, sve do općinske i županijske razine – istaknuo je kandidat za gradonačelnika grada Zadra Ivica Vlakić.

Pored svega, također naglašavam važnost organiziranja peticije protiv poreza na nekretnine, koju smo kao stranka pokrenuli još prije nekoliko tjedana, i na tome ćemo i dalje ustrajati na dobrobit svih građana grada Zadra i Zadarske županije.

Stoga i ovim putem poručujemo svim građanima grada Zadra: #dignisezadre !

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...