Otkazani “Trail tri rijeke” Zadar Outdoor Festivala ipak će se održati, a Terra Travel ZOF-ovce će dodatno nagraditi!

Prvi Zadar outdoor festival je iza nas.

Iako je festival službeno završio, u ZOF odajama se još uvijek radi punom parom. Naime, zbog velikog interesa za jednu od disciplina koja je na žalost morala biti otkazana radi vremenskih nepogoda, Zadar outdoor festival team odlučio je da se TRAIL TRI RIJEKE održi, i to u subotu 20.5. 2017.

Polazak iz Zadra za kanjon je u  8:30h s parkinga iznad dvorane Višnjik, kao i start utrke predviđen za 10:30 h iz Muškovaca. Za sve sudionike koji će se tek prijaviti, svoje startne pakete moći će preuzeti u petak popodne u beach baru Bamboo na Puntamici.

Večernji program i dodjela nagrada za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji održat će se također u beach baru Bamboo s početkom u 20:30.

TERRA PUTOVANJA NAGRAĐUJE:

Posebna poslastica čeka  sve natjecatelje Zadar outdoor festivala koji su se prijavili na bilo koju od ZOF-ovih disciplina. Prijavom i uplatom kotizacije ušli su u nagradnu igru pod pokroviteljstvom Terra Putovanja koji su velikodušno odlučili pokloniti putovanje u prekrasnu Španjolsku sretnom dobitniku.

Za sve one koji su svoju disciplinu odradili u periodu od 27.4-30.4 pozivamo na druženje i nagradno izvlačenje u subotu (20.5.) u beach baru Bamboo, a za sve one koji neće biti u mogućnosti doći na izvlačenje, pratite nas preko Facebook stranice festivala s koje će ići live stream nagradne igre.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...