U GRADSKOJ LOŽI

Predstavljanje knjige “Kulturalno pamćenje – ogledi o hrvatskoj kulturi i književnosti Boke kotorske” prof. dr. sc. Vande Babić

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

U utorak, 16. svibnja 2017. u 19 sati u Gradskoj loži, Zadar održati će se predstavljanje knjige prof. dr. sc. Vande Babić Kulturalno pamćenje – ogledi o hrvatskoj kulturi i književnosti Boke kotorske. Predstavljanje organiziraju Odjel za kroatistiku i slavistiku Sveučilišta u Zadru i HKD Napredak Zadar, a knjigu će predstaviti dr. sc. Tado Oršolić, prof. dr. sc. Pavuša Vežić i prof. dr. sc. Josip Lisac.

U uvodnom govoru će se obratiti gđa Marija Vučinović, ministrica u Vladi Crne Gore i predsjednica Hrvatske građanske inicijative Crne Gore, a u ime nakladnika govorit će Zvonimir Deković, predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Hrvata Crne Gore.

Nastupit će mješovita klapa Maraška i Gabrijela Meštrović Maštuko, glumica Kazališta lutaka Zadar.

Svojim dolaskom na predstavljanje knjige ministrica Vučinović i predsjednik HNVCG Deković  gradu Zadru i Županiji  žele izraziti zahvalnost na dosadašnjoj potpori Hrvatima Boke, posebno Zadru koji je za Hrvate Boke učinio puno. Kako su Zadar i Boka povezani povijesnim i kulturološkim sponama ovo će biti prilika da sve skupa jače istaknemo.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar