Propala Ultra? Hrvatski organizatori zaratili s Amerikancima, pala i tužba

Sve su glasnija nagađanja da od Ultre na Poljudu ove godine ipak neće biti ništa. Naime, hrvatski organizator festivala, tvrtka Adria MM produkcija, podigla je tužbu protiv američkih vlasnika licence, stoji u priopćenju koje smo dobili, piše Index.

– Tijekom proteklih mjeseci, kako su se razvijali pregovori za idućih pet godina, postalo je očito da očekivanja ureda Ultra Miami nisu usklađena s našim realnim predviđanjima za nadolazećih pet godina. Nažalost, kroz pregovore s organizatorima Ultra Miami u posljednjih je nekoliko tjedana postalo izvjesno kako će nastavak daljnje suradnje i održavanja festivala 2017. godine biti uvelike otežani, javljaju hrvatski organizatori Ultre.

– Svi su pokušaji da se suradnja nastavi u pozitivnom okruženju zanemareni te smo se ovaj tjedan našli u situaciji u kojoj nam kao jedini izbor preostaje započeti pravni postupak u svrhu zaštite naših prava i interesa. Naglašavamo kako ovo nije smjer suradnje kojem smo se nadali, ali smo na isto bili primorani upravo zbog neprihvatljivog djelovanja Ultra Miami tima. Poznato nam je da su iz Ultra Miamija tražili alternativnog organizatora na ovom tržištu te je njihova želja da novi partneri odmah preuzmu odgovornost za sve pregovore vezane uz ULTRA Europe, stoji u priopćenju.

Iako je potraga za novim organizatorima u tijeku, pitanje je koliko je realno očekivati da će Amerikanci uspjeti u manje od dva mjeseca pronaći ljude sposobne u toliko malo vremena organizirati sedmodnevni događaj tog kapaciteta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...