S bogatim i raznolikim programom Ritam kulturizma nastavlja i sutra

U Multimedijalnoj dvorani (117) na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru (Ulica dr. Franje Tuđmana 24i) od 09 do 12 sati imat ćete priliku poslušati još četiri predavača s područja inovativnosti i održivosti.

Nakon edukativnog dijela, slijedi filmska radionica pod vodstvom Ashley Colburn, poznate televizijske novinarke i dvostruke dobitnice nagrade Emmy. Od 12 do 15 sati održat će se projekcija i prezentacija radova koje su sudionici sami pripremili uz mentorstvo, a nakon toga s radionice selimo na teren. Na Sveučilišnoj olimpijadi od 15 sati moći ćete se okušati u odbojci, košarci, stolnom tenisu i još mnogim drugim sportovima. U 18 sati održava se već tradicionalna košarkaška utakmica, poznata kao Novi vs. Stari kampus u kojoj sudjeluju profesori. Mjesto događanja je ŠRC Franka Lisice, a u slučaju kiše, selimo se u dvoranu Jazine.

U 20 sati pridružite nam se u Pirate Bar-u gdje će biti organiziran pub kviz. Tamo vas čeka dobra zabava, ali i dokazivanje znanja i brojne nagrade jer će tri najbolja tima biti nagrađena!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...