Samo dan nakon izbora nogometni teren obnovljenog centra Višnjik – u mrklom mraku!

Samo desetak dana prije lokalnih izbora u Zadru je završena jedna od najvažnijih kapitalnih investicija za društvene namjene. Nakon predugih 25 godina čekanja atletska staza i otvoreni tereni Športskog centra Višnjik kojima se služe kako rekreativci tako i profesionalni sportaši u svrhu svakodnevnog treninga, zasjali su u punom sjaju.

Sjetimo, uz dvije nove 100-metarske staze za trčanje, obnovljena je postojeća atletska staza sa šest traka, tri košarkaška, jedno odbojkaško igralište te čak četiri malonogometna terena koja su presvučena umjetnom travom, a u sklopu kojih je postavljeno i vježbalište sa spravama na otvorenom.

Nakon dugo vremena riješio se problem kako javne, tako i rasvjete na terenima.

Božidar Kalmeta odmah ga je s ponosom prozvao “olimpijskim selom” u srcu grada, direktor Višnjika Denis Karlović izjednačio s najboljim svjetskim terenima u središtima gradova, a premijer Andrej Plenković, koji je nakon predstavljanja HDZ-ovih kandidata posjetio i ovo mjesto, konstatirao kako grad poput Zadra zaslužuje suvremeno opremljene sportske objekte.

I dok sve, u prvom dijelu priče, zvuči idilično, građani koji su jučer u večernjim satima posjetili “Banine” ostali su neugodno iznenađeni.

“Jedan dan, jedan jedini dan nakon izbora su ugasili svitla na nogometnim terenima na Baninama. Mazanje očiju pred izbore”, piše nam čitatelj koji je sinoć nešto prije 22 sata bio prisiljen vježbati po mrklom mraku.
3,5 milijuna kuna, pompozno otvorenje, najave danjih ulaganja, a već problemi…
Nazvali smo Denisa Karlovića, direktora Višnjika koji i sam nije znao kako konstruirati valjan odgovor.
Mi naručujemo grupe na tim terenima, kako one koje su dolazile i prije, tako i nove… To s rasvjetom još nije gotovo… Vjerojatno je otišao osigurač… Trebala bi raditi… Do 23 sata teren mora biti na raspolaganju svim građanima, provjerit ću danas na radnom sastanku i javiti…
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...