Šime Ivković, trener NK Škabrnje: “Naša igra daje nam za pravo da osvojimo prvenstvo i napadnemo finale kupa kao favoriti”

U suradnji s obožavateljima NK Škabrnja objavljujemo intervju s trenerom Šimom Ivkovićem koji uživa nezapažen uspjeh vodeći taj klub.

Prije svega, čestitke na do sad ostvarenom uspjehu s klubom. Hoćete li nam otkriti u čemu je tajna vašeg uspjeha ove sezone?

Uspjeh naime nije došao preko noći, on se gradi već nekoliko sezona u kojima smo dva puta bili viceprvaci. Svake godine smo se kvalitetno pojačavali te osim igračkih tražili i ljudske osobine. To su dečki vrlo kvalitetnih igračkih i ljudskih osobina. Velika je ljubavi prema klubu i glad za uspjehom koju gradimo unutar svlačionice. Naravno ništa bez krvavog rada.

Smatrate li da će se vaš uspjeh nastaviti i u budućim utakmicama lige i kupa? Očekujete li već sad ulazak Škabrnje u viši rang?

Svaka utakmica je nova priča. Trenutni rezultat i igra daju nam za pravo da osvojimo prvenstvo i napadnemo finale kupa kao favorit. Ekipa je takva da nikad ne kalkulira,naravno da nekad ne ide kako očekujemo. Ulazak u veći rang ovisi o puno faktora o kojim sam ne mogu pričati. Na terenu ćemo dati sve od sebe.

Postoje li ambicije za 3 HNL JUG, ili su to samo prazne priče uprave?

Uprava je ta bez koje ni jedan klub ne može funkcionirati. Ja imam svoje mišljenje o tome ali opet kažem naše je da pobijedimo ako možemo svakog, kasnije što bude bude.

Sprema li se kakvo slavlje ukoliko osvojite 3 boda u 3 utakmice., ili ste još na oprezu?

Naravno da je situacija trenutno prilično komotna, ali ne smijemo se nikad opustiti, posebno iz razloga što su se pratitelji digli u drugom djelu sezone. Mi ovisimo samo o sebi i to ćemo napraviti. Ekipa je strašno motivirana na uspjeh i hvala im zbog toga. O proslavi ćete pisati kasnije, a ovi dečki hvala Bogu su vesela ekipa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...