Podmukle političke igre

Tko pokušava smjestiti HSLS-u? S lažne e-mail adrese upućene politički nekorektne poruke; Iz stranke se ograđuju!

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Na zadarski HSLS netko je htio svaliti krivnju za podmukle političke igre i politički nekorektne poruke nalijepljene preko promidžbenih plakata HDZ-a. S e-mail adrese “[email protected]”, a pod imenom pošiljatelja Božo Petrov (htjelo se dakle smjestiti i koaliciji AM-MOST), poslan je e-mail naslova “Noćna kronika” te sadržaja “Zašto nam je Kalmeta osjetljiv?”. U privitku su ostavljene sljedeće fotografije.

 

Podmetanje je obavljeno na zadnji dan prije izborne šutnje, no dovoljno rano da uspijemo pitati Nina Dellaviju, HSLS-ovog kandidata za gradonačelnika, da prokomentira slučaj.

– Ovo nikako nije korektno. Mi smo liberali, liberalna stranka i ne možemo podržati takve poruke diskriminacije. Ovo nije naše djelo, prokomentirao je Dellavia.

Službeno su se iz stranke ogradili preko e-maila Valentine Perak, voditeljice digitalne kampanje stranke na ovim izborima. Ona nam je napisala sljedeće.

– HSLS se potpuno ograđuje od ovog maila i natpisa, mailovi koje HSLS koristi su [email protected], [email protected] i [email protected] Isti će ovaj mail biti prijavljen kao lažno predstavljanje na policiju, kazala je.

U doba kada printanje uvredljivih poruka i izrada e-mail adrese nekoga “košta” dva klika mišem, diskreditacija oporbe postala je naizgled sve lakša.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar