Tko pokušava smjestiti HSLS-u? S lažne e-mail adrese upućene politički nekorektne poruke; Iz stranke se ograđuju!

Na zadarski HSLS netko je htio svaliti krivnju za podmukle političke igre i politički nekorektne poruke nalijepljene preko promidžbenih plakata HDZ-a. S e-mail adrese “zaboljizadar@gmail.com”, a pod imenom pošiljatelja Božo Petrov (htjelo se dakle smjestiti i koaliciji AM-MOST), poslan je e-mail naslova “Noćna kronika” te sadržaja “Zašto nam je Kalmeta osjetljiv?”. U privitku su ostavljene sljedeće fotografije.

 

Podmetanje je obavljeno na zadnji dan prije izborne šutnje, no dovoljno rano da uspijemo pitati Nina Dellaviju, HSLS-ovog kandidata za gradonačelnika, da prokomentira slučaj.

– Ovo nikako nije korektno. Mi smo liberali, liberalna stranka i ne možemo podržati takve poruke diskriminacije. Ovo nije naše djelo, prokomentirao je Dellavia.

Službeno su se iz stranke ogradili preko e-maila Valentine Perak, voditeljice digitalne kampanje stranke na ovim izborima. Ona nam je napisala sljedeće.

– HSLS se potpuno ograđuje od ovog maila i natpisa, mailovi koje HSLS koristi su nino.gradonacelnik@gmail.com, hslsgradzadar@gmail.com i nino.gradonacelnik@boljizadar.com. Isti će ovaj mail biti prijavljen kao lažno predstavljanje na policiju, kazala je.

U doba kada printanje uvredljivih poruka i izrada e-mail adrese nekoga “košta” dva klika mišem, diskreditacija oporbe postala je naizgled sve lakša.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...