tvrde da je promocija HDZ-ovog Tomislava Bulića u službi razvoja turizma

TZ grada Benkovca u političkoj kampanji: Reklamiraju HDZ-ovog kandidata, iako ne smiju

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Na službenoj Facebook stranici TZ grada Benkovca prva slika u albumu je fotografija HDZ-ovog kandidata Tomislava Bulića. Ministarstvo turizma tvrdi da turističke zajednice ne smiju sudjelovati u političkoj kampanji, pišu Vijesti.hr.

Nevjerojatna predizborna priča iz Benkovca. Kad otvorite službenu Facebook stranicu Turističke zajednice grada Benkovca  – prva slika u albumu je fotografija HDZ-ovog kandidata Tomislava Bulića. No, smije li turistička zajednica na taj način sudjelovati u  političkoj kampanji.

– Marketing HDZ-u radi ista tvrtka koja radi marketing Turističkoj zajednici. HDZ će sve usluge uredno platiti na kraju kampanje, i da, Zakon o turističkim zajednicama nigdje ne spominje da je tako nešto zabranjeno. Čak štoviše, tvrde, da turistička zajednica može obavljati aktivnosti od javnog interesa u službi razvoja turizma, a to upravo i rade, odgovor je TZ grada Benkovca.

Dakle, time tvrde da je promocija HDZ-ovog Tomislava Bulića u službi razvoja turizma.

No, najzanimljiviji dio odgovora jest: “Draga Melita, drugi put se malo bolje informirajte o temi, bude li još nepotrebnih upita javit će vam se moj odvjetnik”, odgovor je to benkovačkog direktora turističke zajednice. No, Ministarstvo turizma tvrdi drugačije.

– Turističke zajednice ne smiju sudjelovati u političkoj kampanji, poručili su iz Ministarstva turizma.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar