Iz kamp kućice, apartmana i trgovačkog centra ukradeni mobiteli, novčanici, nakit i novac

Jučer, u auto kampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz kamp kućice koju koriste poljski državljani otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Turnju i u Zadru, nepoznati su počinitelji iz apartmana koje koriste slovački i njemački državljani otuđili nakit, mobitel, i novčanike s novcem i dokumentima. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u trgovačkom centru u Biogradu na Benkovačkoj cesti u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu 61-godišnjakinje i 62-godišnjakinje. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

 

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...