Kalmeta, bez daljnjega i dalje drma i vlada Zadrom? Kako znamo – vidjeli smo na službenim stranicama Grada!

Tijekom kampanje, osim da smo se uvjerili kako je novoizabrani HDZ-ov gradonačelnik dobar čovjek i pravi, onako – vrsni Zadranin s “pedigreom”, u rječitost baš i nismo, pa ne čudi činjenica kako su mnogi baš Dukića oslovljavali s raznoraznim epitetima, zajednički svedenim na nekoliko nazivnika iste tematike, kao “lutka”, “poltron”, “potrčko” i sličnim.

Najdugovječniji gradonačelnik Stošijinog, Zoilovog, Krševanovog i Šiminog grada, Božidar Kelmeta, trebao je po svima, nakon izbora, i dalje iz sjene povlačiti konce upravljanja gradom. Dakako, naviku ali i ruke duboko u svim džepovima teško je promijeniti i izvaditi.

No, na stranu sad džepovi i kojekakve makinacije kojima Kalmeta, dakako, nije sklon. Pogledavši danas, dan nakon primopredaje upravljanja gradom, službene stranice, ne bi li doznali što se događa s Dukićem i je li taj čovjek, doktor, ginekolog pa eto i gradonačelnik, učinio što svog drugog dana grijanja fotelje na Narodom trgu – iznenađenje; na stranicama se navodi da je gradonačelnik i dalje Kalmeta.

Je li ovo čak službena ili neslužbena potvrda kako ovaj mlađahni gospodin koji se smiješi sa službenih stranica Grada upravlja njime ili je samo propust ionako ne organizirane Uprave, nismo uspjeli doznati, no svakako vjerujemo kako će vrlo brzo Dukić zasjati na stranicama Grada. Tko zna, možda vladajući odluče da određenoj podobnoj firmi treba još jednom platiti 20 ili 30 tisuća kuna za redizajn stranice pa dočekamo i novo ruho. Dukićevo, ovaj put.

Do tada, donosimo vam fotografiju vašeg gradonačelnika, Branka Dukića, za slučaj da ste zaboravili za koga ste glasovali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...