Konstituirano novo Općinsko vijeće Kukljice; Snažna podrška mještana nagovještaj je stabilnosti

Jučer je u Općini Kukljica održana konstituirajuća sjednica na kojoj su se birali obnašatelji funkcija predsjednika i potpredsjednika općinskog vijeća u njegovom najnovijem sastavu. Ono je nastavak dobroga rada tima okupljenog oko načelnika Marina Boška, nestranačkog čovjeka, koji je vlast u Kukljici osvajao 2013. godine (60% potpore mještana), 2015. (70% potpore) te konačno, u svibnju 2017. kada ga je za novi mandat podržalo čak 74% mještana.

U novom sastavu Općinskog vijeća većinu sada čine načelnikovi ljudi koje je podržalo 59% mještana te od ukupno devet vijećničkih mjesta u novom sastavu vijeća Općine Kukljica drže njih šest.

Jučerašnja konstituirajuća sjednica potvrdila je volju svih izabranih vijećnika za održavanjem stabilnosti Kukljice jer je prva odluka Općinskog vijeća bila jednoglasna potpora novom-starom predsjedniku Miloradu Koščici. Za potpredsjednicu vijeća izabrana je Dragana Filipi, također članica liste čiji je nositelj načelnik Boško.

– Zahvaljujem se svim mještanima Kukljice koji su odabrali svoje kandidate te nam u kratkom periodu po treći puta ukazali svoje povjerenje, kratko je zaključio načelnik Boško kojemu ovim putem želimo puno uspjeha u daljnjem radu na zadovoljstvo svih mještana Općine Kukljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...