Na A1 kod čvora Pirovac u automobilu zadarskih registracija poginula jedna osoba, tri ozlijeđene

Jedna osoba je smrtno stradala, a još su tri ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se par minuta iza 15,30 sati dogodila na autocesti A1 kod čvora Pirovac, a u kojem je prema informacija kojima raspolažemo sudjelovalo samo jedno vozilo i to Toyota zadarskih registracija, doznaje Šibenik.in u šibenskoj policiji.

Kako doznaju u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj smrtno stradala osoba preminula je na mjestu događaja, a ozlijeđeni su prebačeni u šibensku Opću bolnicu.

Očevid na mjestu događaja provodi dežurni županijski državni odvjetnik iz Šibenika koji je preuzeo očevid od šibenske prometne policije, a prema informacijama iz HAK-a promet se tom dionicom autoceste i u trenturku zaključenja ovog članka odvijao otežano.

Podsjetimo, i prema prvoj dojavi o prometnoj nesreći policija je imala informacije da je u nesreći sudjelovalo najmanje jedno vozilo u kojem je bilo četvero putnika te da jedna osoba ne daje znakove života, no to nisu službeno potvrdili.

Kako doznaje ŠibenikIN, cesta je puna krhotina i dijelova vozila, a na mjesto događaja upućeni su vatrogasci i ekipe hitne pomoći.

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) izvijestili su da se zbog prometne nesreće, na autocesti A1 na čvoru Pirovac (300. km) u smjeru Splita, vozi jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...