Obitelj iz Starigrada ugostila četvero vukovarske djece; “Iznajmljivači sa srcem” nude besplatno ljetovanje za djecu s posebnim potrebama

Iznajmljivači na Jadranu odlučili su razveseliti djecu s posebnim potrebama te im omogućiti da besplatno provedu nekoliko dana na moru. Osnovali su Facebook grupu “Iznajmljivači sa srcem” preko koje su neke obitelji već dobile besplatno ljetovanje.

Natalija Medak iz Vukovara sa svoje četvero udomljene djece na more je stigla u Starigrad-Paklenicu gdje ih je ugostio iznajmljivač Kristijan Fešte. “U roku od dva sata našla se gospođa koja je ponudila apartman za nas sve. Ja mislila to ne postoji, neće biti od toga ništa… Oni došli čak po nas da ne bi mi presjedali”, ispričala je za HRT.

“Došli su ujutro oko šest sati na Zadar 1 i dica odmah trče, ljube a nikad me u životu nisu vidili, to je ona ustvari najveća nagrada u svemu tome”, priča Fešte koji je na isti način sa svojom suprugom usrećio još jednu majku iz okolice Zagreba.

Ideja “Iznajmljivači sa srcem” krenula je iz Postira na Braču te se munjevitom brzinom proširila društvenim mrežama, a sve je više domaćina koji svoja vrata otvaraju roditeljima i djeci s posebnim potrebama, prenosi Index.hr.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...