Ovu subotu održava se biciklistička utrka Dukat Fit i Dukatino utrke za djecu

Utrka je namijenjena svim ljubiteljima vožnje biciklom, kako onima posve fit, tako i onima koji uživaju u lakšem bicikliranju s obitelji ili prijateljima. Utrka će se voziti u četiri kategorije – tri Dukatino utrke za djecu (Dukatino mali, srednji i veliki) i jedna za odrasle (utrka Dukat fit). Odrasli natjecatelji vozit će četiri kruga startajući kod Marine Borik i vozeći se Obalom kneza Trpimira, ulicama Vladana Desnice, Augusta Cesarca, Tina Ujevića te A. G. Matoša natrag do Marine Borik. Dukatino utrke za djecu okupit će male ljubitelje pedaliranja, od 3 do 12 godina, u tri utrke.

Evo i rasporeda održavanja za subotu, 3. lipnja od 11 do 13 sati u Zadru kod Marine Borik;

11.00 Dukatino mali (3 do 5 godina) – 100 m
11.20 Dukatino srednji (6 do 8 godina) – 1,2 km
11.40 Dukatino veliki (9 do 12 godina) – 1,2 km
12.00 Utrka Dukat Fit (odrasli) – 7,1 km
12.15 Proglašenje pobjednika Dukatino utrka za djecu
13.00 Proglašenje pobjednika utrke Dukat fit

Nakon utrke odrasli natjecatelji će moći uživati u ukusnim Dukat Fit mliječnim proteinskim napitcima, a oni najmlađi u Dukatino proizvodima, svježem voću i igri u Dukatino kutku gdje ih očekuje, ni manje ni više, nego sam Dukatino.

Utrka koju Dukat organizira već šestu godinu zaredom, ove godine se, osim u Zagrebu, prvi puta održava i u Zadru. Cilj događanja je promicanje urbanog biciklizma kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza te brige o zdravlju i zdravim životnim navikama djece i odraslih. Pobjednike očekuju nagrade Decathlona i Dukata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...