Turisti na meti lopova; Ukradeno pet novčanika, dva bicikla i moped

Tijekom proteklog vikenda, nepoznati su počinitelji na Širokoj ulici i Liburnskoj obali u Zadru, otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu državljanki Australije, Koreje i Njemačke, vrijedne više tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, iz dvorišta kuće u Vrškoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio moped Tomos u vlasništvu 85-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U petak, u kampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz mobilnih kućica koje koriste državljani Litve i Češke otuđio novčanike s više tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, s broda na vezu u uvali Jazine u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl Cube u vlasništvu 43-godišnje državljanke Njemačke vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U proteklih desetak dana, u Pagu, nepoznati je počinitelj otuđio solarne panele i akumulatore u vlasništvu 46-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U subotu, iz stubišta zgrade u Ulici Franka Lisice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 17-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta su kaznene prijave.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...