Bernardića napadaju SDP-ove žene, a Sabina samo mudro šuti

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić čovjek je u čiju bi kožu rijetki željeli ući. Osim unutarstranačkih sukoba koji se šire na sve strane, u zakulisne igre uključile su se i partijske dame, koje čine bilo ove stranke. Jedva je nespretni Bero preživio napade kolegica Melite Mulić I Katarine Leaković, a onda se na njega obrušila Milanka Opačić prozivajući ga za verbalni delikt. Opačić se od ljutnje još nije stigla niti ohladiti kada su u javni i posve otvoreni rat ušle; sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i povratnica Aleksandra Kolarić. Sukob je ovo koji epilog tek treba dobiti, tvrde upućeni, piše Dnevno.

Najveća oporbena stranka danas je u potpunom rasulu, kako kadrovski tako i financijski. Kada je o anketama riječ, ona posljednja za srpanj ukazuje na to da je SDP još uvijek u padu pa je jasno da mladi predsjednik ne hvata prednost pred HDZ-om.

Kao da ne igraju u istom timu, SDP-ovci se pretvaraju u stranku golemih unutarnjih neslaganja i međusobnih blaćenja, a da je to uistinu tako detektirala je i Kolarić koja je takvo viđenje situacije otvoreno prezentirala u intervjuu za Globus. Kolarić koja je zbog verbalnog delikta izbačena iz stranke, u tom je razgovoru bez zadrške prozvala Opačić kojoj se nedugo potom fotelja i zaljuljala. Sisačka gradonačelnica Ikić Baniček javno se obrušila na povratak Kolarić.

(…)

Sposobna je, artikulirana i neda na sebe, kazuju u sisačkom kraju o svojoj gradonačelnici velikih ambicija. Ne voli i ne prihvaća kritiku, a ujedno i jako brzo plane. Unatoč tome, ima plan i njega se spremna držati do kraja.

U javnost je probila, sada na sceni samo treba ostati i opstati do unutarstranačkih izbora koji bi mogli biti zgodna prilika, a u tom slučaju u priču bi se mogla uplesti i britka Sabina Glasovac koja svoju priliku tek treba dobiti, a koja za razliku od glasnih dama, u posljednje vrijeme mudro šuti, gradeći punim jedrima vlastiti imidž i karijeru.

Više pročitajte na Dnevno.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...