krađe u ljetnim mjesecima

Budite na oprezu, na Kalelargi su jučer “planula” dva novčanika

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su tri teške krađe i pet krađa.

Jučer tijekom noći, u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 44-godišnjakinje te u ugostiteljski objekt 25-godišnjakinje odakle je ukrao nekoliko tisuća kuna.

U proteklih godinu dana, na Viru, nepoznati je počinitelj s brodice u vlasništvu 46-godišnjaka ukrao dijelove i gorivo vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Jučer poslijepodne, u Sabunikama, iz automobila u vlasništvu 56-godišnjeg državljanina Njemačke ukraden je mobitel, fotoaparat i naočale vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U isto vrijeme u Ulici Mateja Bošnjaka Zadranina u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 87-godišnjakinje te ukrao nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer su pak u Širokoj ulici i na Narodnom trgu u Zadru, ukradeni novčanici u vlasništvu državljanki Nizozemske i Velike Britanije.

Isti dan u Zatonu i u Ulici majstora Radovana u Zadru, ukradeni su mobiteli u vlasništvu državljanina Nizozemske i 20-godišnjakinje, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U utorak, na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati je počinitelj iz automobila 42-godišnjaka ukrao prijenosno računalo vrijedno nekoliko tisuća kuna.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar