Predstavljen četvrti Taste and Travel festival

Četvrti zadarski Taste and Travel donosi novitete u već tradicionalan gastro-turistički koncept festivala

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

U Arsenalu je predstavljen program četvrtog izdanja Taste and Travel festivala 2017. Od 21. do 28. kolovoza u Zadru tijekom navedenog gastro – turističkog događaja Zadrani i njihovi gosti moći će se upoznati s prehrambenim novitetima, hrvatskim delicijama, ukusnim pivima i raznim drugim iznenađenjima.

O Festivalu su govorili Karlo Vulin, ispred organizatora, konferencija [email protected]:Food in the digital age i Jakov Kolega, ispred organizatora, Craft Beer, Proizvodi hrvatskog sela.

Podsjetimo, mladi i perspektivni, željni rada i realizacije vlastitih ideja okupili su se još za vrijeme studiranja i odlučila pokrenuti Festival. Posjetitelji su odlično reagirali na Craft Beer i predstavljanje proizvoda hrvatskog sela.

Prema riječima Jakova Vulina u Hrvatskoj se zbiva Craft Beer revolucija tako da će se do sada na Festivalu predstaviti najveći broj proizvođača, preko 20 mikro pivovara.

Nadalje, kako navodi Vulin Festival spaja moderno i tradiciju, a ove godine na Sajmu proizvoda hrvatskog sela predstavlja se 35 izlagača od Slavonije, Istre do Dubrovnika. Naglasak je da nema prodaje samo razgovor s proizvođačima i upoznavanje s  najboljim autohtonim proizvodima.

Taste and Travel festival koji se do sada pokazao vrlo uspješnim, ove godine unosi novine. [email protected]: Food in the digital age, nova je zanimljiva konferencija koja nudi uvid u budućnost hrane i industrija povezanih s hranom iz kuta gledanja svjetskih i domaćih stručnjaka. Konferencija dolazi u Hrvatsku i Zadar prvi put. Zanimljiva konferencija, na koju predavači dolaze iz cijelog svijeta, održat će se u zadarskom Arsenalu 25. i 26. kolovoza. Predstavit će inovacije u prehrambenoj industriji te trendove koji će oblikovati budućnost hrane.

Cilj konferencije [email protected] je stvoriti mrežu mladih, inovativnih ljudi čije će ideje mijenjati prehrambenu industriju. Četiri tematske cjeline, Hrana kao posao, Inovacije, Trendovi te Hrana u kontekstu javnog dobra, bit će podijeljene po sektorima zanimljivim za sudionike iz pojedine grane prehrambene industrije i povezanih industrija. Konferencija će tako na jednom mjestu okupiti  mlade inovatore te opinion makere i influencere iz industrije ali i potencijalne ulagače koji mogu mladima omogućiti povezivanje s tržištem te osigurati da dobra ideja postane stvarnost.

Četvrto izdanje višeosjetilnog Taste and Travel festivala održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni partner projekta je HEP. Partneri projekta su Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d., te Turistička zajednica grada Zadra.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar