Ivana Radovniković oplela po Lani: “Može ona brisati komentare, ali pjesma je moja”

 

Poprilična bura javila se nakon što je Lana Jurčević svojim fanovima predstavila tri nova singla među kojima je i “Kuda da krenem”. Riječ je o pjesmi koju je prije 12 godina prva otpjevala Ivana Radovniković. A to što joj je Lana “uzela” pjesmu Ivani se nikako nije svidjelo. Svoje nezadovoljstvo iskazala je prije nekoliko dana napisavši da ju je netko o toj namjeri mogao i obavijestiti. I nije Ivana ovdje aludirala samo na Lanu, nego i na autoricu pjesme Milanu Vlaović koja na pjesmu polaže sva prava.

O svemu se pjevačica ponovno odlučila oglasiti i dati svoj rezime ove, za Ivanu, neočekivane situacije.”Milani Vlaović ne bi kruna s glave pala da me obavijestila o svojoj namjeri s pjesmom, a Lana Jurčević bi trebala znati da pjesmu koju predstavlja kao novu je stara 12 godina. Može brisati komentare ljudi, ali to je i dalje tako. Točka”, napisala je Ivana na svom Facebooku.

Za komentar smo upitali i Milanu Vlaović, ali i Lanu Jurčević. Vlaović je tek kratko poručila da “nema nikakvih komentara na cijeli slučaj”. Lana do sada na naš upit nije odgovorila. U svakom slučaju, htjela to Ivana ili ne, Lani je napravila dobar PR. Broj pregleda Lanine obrade na YouTubeu zasigurno je porastao nakon ove hajke, donosi Dnevnik.hr.

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...