Kolone duž autoceste A1: Između čvorova Gornja Ploča i Maslenica zbog nesreće kolona duga čak 25 kilometara

Vrlo je gust promet, vozi se usporeno na dionici između naplate Lučko i čvora Bosiljevo u smjeru Splita, a promet je dodatno usporen zbog teretnog vozila u kvaru na 18. kilometru u smjeru Karlovca,  vozi se u koloni od 9 kilometara, usporeno, uz zastoje između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru Splita, a između čvorova Gornja Ploča i Maslenica u smjeru Splita kolona je oko 25 kilometara.

Uklonjena su vozila iz prometne nesreće na 231. km autoceste A1, ali između čvorova Gornja Ploča i Maslenica u smjeru Splita, no i dalje se vozi otežano, u koloni od oko 17 kilometara. HAK vozačima savjetuje da za izlazak s autoceste u smjeru Splita koriste čvor Gornja Ploča ili Gospić. U smjeru unutrašnjosti vozi se nesmetano.

Vrlo je gust promet na svim važnijim cestovnim pravcima u smjeru mora, osobito na autocesti A1 (vozi se u kolonama uz zastoje između Zagreba i Bosiljeva te čvorova Gornja Ploča i Maslenica), a gust je promet i na autocestama: A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba.

Na zagrebačkoj obilaznici od čvora Buzin u smjeru čvora Lučko kolona je duga oko 10 km, a iz smjera Jankomira oko 4 km. Na A4 Goričan-Zagreb, pred NP Sveta Helena u smjeru Zagreba kolona vozila duga je oko 1,5 km.

Kolnici su mjestimice mokri te vlažni i skliski u središnjoj Hrvatskoj te dijelu Like i Dalmacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...