Ron Costa po prvi put u Hrvatskoj i Zadru povodom serijala Andrologic&Friends

Točno prije tri godine krenuo je serijal klubskih večeri pod nazivom Andrologic&Friends u zadarskom Qbaru.
Program koji je sam po sebi sa kvalitetom i konstantnim radom digao i dalje održava zadarsku elektronsku scenu sa gostovanjima kako regionalnih tako i svjetskih imena.

Povodom ovog spektakla koji će se održati 29.07. možemo očekivati čak pet DJ-eva koji će ispričati svoju priču tijekom cijele večeri. Glavni gost ovog zbivanja je Ron Costa ,producent i DJ koji nam dolazi iz Pariza. Za potpuni doživljaj i dobru  atmosferu tu su domaći dečki Toni Kostijal,Groove Masters i sami začetnik ovog projekta Andrologic.

Ron Costa

Odrastajući u Parizu, Ron Costa je razvio  zvuk koji odiše atmosferom velikog glavnog grada. Nakon što je proveo nekoliko godina u studiju,  mukotrpan rad je došao na naplatu te se je čvrsto etablirao kao jedan od najboljih francuskih producenata i DJ-a. U 2007. godini pokreće svoju uspješnu etiketu Potobolo Records, koja je utjelovljenje Ronovog pogleda na elektronsku glazbu.
Godina 2013. bila je velika godina za Rona jer je izdao brojne pjesme koje su i dan danas podržane od Dje-va u cijelome svijetu.Izuzetan uspjeh njegovih pjesama  omogućio mu je širenje na globalnoj razini te širenje jedinstvenog zvuka među tisućama entuzijasta.
Uz uspjeh svoje vlastite etikete Ronovi uradci se mogu vidjeti i na nekim od velikih svjetskih etiketa kao sto su Noir Music,Tronic,Octopus…
Iako je u javnosti prepoznat kao artist koji je  orijentiran na malo mekši stil poput Tech-Housea, u novije vrijeme Ronov zvuk je evoluirao te se desio povratak  korijenima: technu. Međutim, tijekom ovog putovanja, jedna stvar je ostala … Ron nikada nije izgubio dodirom s onim što ga čini glazbenikom..a to je on sam.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...