Solin utrpao tri komada u mrežu Zadra

Solin je pogocima Perkovića u 10. minuti te Kapetanovića u 60. i Ribičića u 90. minuti pobijedio momčad Zadra sa 3:0 u prvoj pripremnoj utakmici, piše Dalmatinski portal.

Za ovu utakmicu Mirko Labrović, trener solina, koristio je trideset i jednog igrača,koji su u tri sastava dobili po pola sata, među njima su i igrači na probi, koji su prošli selekciju te nastavili trenirati s prvom momčadi, a nekolicina će ih otpasti.

Solin – Zadar 3:0 (1:0)

Solin: Prva postava: Čagalj, Mrković, Farić, Gruica, Taraš, D. Ninčević, Svalina, Cicijelj, Luetić, I. Perković, Pavlinović

Druga postava – Višić, Fadić, I. Žižić, Tomić, Zlatar, Zeljković, Zoungrana, Kapetanović, Bubnjar, Cikojević, Ivanović.

Treća postava – Jelić, Pleština, I. Žižić, Čavar, A. Ninčević, Zoungrana, Barišić, Leko, Kovačević, Ribičić, Živanjić. Trener – Mirko Labrović.

Zadar: Gluić, Tokić, Gagula, Torbarina, Zubčić, Anić, Jurjević, Smolković, L. Bralić, Colić, B. Bralić.

Još su igrali – K. Jurjević, Pranić, Ninčević, Žuža, Lerga. Trener – Leopold Burčul.

Iz zadarske perspektive

– Dobra trening utakmica na isteku prvog tjedna priprema u vrlo pomlađenom sastavu protiv ambicioznog drugoligaša. Presudile su naše individualne pogreške, ali tek smo na početku priprema i sigurno ćemo napredovati iz tjedna u tjedan. Sljedeću pripremnu utakmicu igramo protiv Zagore u Unešiću 22. srpnja, pišu na službenim stranicama NK Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...