Ukradeni novčanici, bicikli, vanbrodski motori, Golf, torba…

Jučer, u trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenice i na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji, otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u Sukošanu, nepoznati je počinitelj, iz dvorišta kuće, otuđio sjedeću garnituru u vlasništvu 57-godišnjakinje vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Viru nepoznati je počinitelj, iz dvorišta kuće, otuđio četiri bicikla u vlasništvu slovenske državljanke vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Kruševu i Sukošanu nepoznati su počinitelji, otuđili vanbrodske motore u vlasništvu 45-godišnjaka i 74-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer na predjelu Žmirići u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio neregistrirani Golf u vlasništvu 40-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Na plaži na Obali kneza Trpimira u Zadru nepoznati je počinitelj otuđio torbu s kamerom, mobitelom i odjećom u vlasništvu norveške državljanke ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Sv. Petru nepoznati je počinitelj, iz apartmana koji koristi češka državljanka otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...