Zadarsku županiju pogodio val krađa, evo što lopovi najviše vole ukrasti!

Lopovi iz svih krajeva županije ukrast će vam sve što nije prikovano za pod. Pročitajte dnevni policijski izvještaj o krađama i uvjerite se u to sami. Krali su se novci, novčanici, kamere, vanbrodski motori, dokumenti…


U noći s ponedjeljka na utorak, u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 54-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu njemačkog državljanina te otuđio novčanik i kameru ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih mjesec dana, u Brguljama, nepoznati je počinitelj, s čamca u vlasništvu 71-godišnjaka, otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj, iz apartmana u vlasništvu 51-godišnjaka otuđio torbicu s nekoliko tisuća kuna i dokumentima. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Zatonu i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili bicikle u vlasništvu 52-godišnjaka i 40-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, na plaži u Petrčanima, nepoznati je počinitelj, iz ruksaka u vlasništvu državljanke Australije otuđio nakit vrijedan više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Gračacu, Zadru i Sabunikama, nepoznati su počinitelji, otuđili novčanik, mobitele i novac u vlasništvu četiri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...