Zadranin Ivan Anton Vasilj potpisao za Dinamo

Nakon što je mlađi brat Jakov Anton iz Hajduka prešao u Dinamo u Maksimiru karijeru nastavlja i Ivan Anton Vasilj koji će u idućoj sezoni igrati za drugu momčad Plavih koja se natječe u 2. HNL, piše Nogometplus.net.

26-godišnji lijevi bočni je već nekoliko posljednjih sezona popratni dolazak prilikom transfera svog mlađeg brata, a predsjednik RNK Splita Slaven Žužul je u nedavnom razgovoru za Sportske novosti priznao da je usprkos protivljenju tadašnjeg trenera Vjekoslava Lokice Ivan Anton imao zagaranitarno mjestu u prvoj momčadi Crvenih jer je postojao dogovor sa obitelji Vasilj da mlađi sin prijeđe u Park mladeži nakon isteka ugovora s Hajdukom što se na kraju nije ostvarilo.

Ivan Anton je karijeru započeo u u Zadru, a u kolovozu 2014. godine zajedno sa svojim mlađim bratom odlazi u Hajduk. U prvoj polovici 2015. godine poslan je na posudu u Slaven Belupo. Avantura na Poljudu mu završava u kolovozu te godine kada se vraća u Zadar, a od veljače 2016. godine je bio član RNK Splita.Tijekom prošle sezone u dresu Crvenih upisao je ukupno 17 nastupa.

Osim Vasilja momčad koju će u idućoj sezoni voditi Igor Jovičević koji je naslijedio Marija Cvitanovića su pojačali i Lovro Anić, Frane Maglica, Alen Jurilj i Bruno Čengić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...