Amerikanac Knowles u KK Zadru: “Već se osjećam kao dio obitelji!”

Amerikanac Preston Knowles koji je prije nekoliko dana potpisao za KK Zadar, priključio se pripremama prve momčadi. Prvi dojmovi novog pojačanja na poziciji beka šutera o klubu su vrlo pozitivni.

–  Jako mi se sviđa ovo što vidim. Svi su prema meni iznimno ljubazni, od trenera, suigrača i svih ostalih ljudi u klubu. Već se osjećam kao dio obitelji – kaže Knowles te otkriva da je uoči dolaska u Zadar dobro proučio svoju novu destinaciju.

– Pročitao sam detalje o klupskoj povijesti koja je uistinu impresivna. Čuo sam da su ovdje sjajni navijači, a malo sam i na internetu pogledao informacije o gradu i mogu reći kako je Zadar uistinu predivan. Znam i da je u blizini nekoliko Nacionalnih parkova i jedva čekam malo slobodnog vremena da sve to skupa razgledam.

Knowles je košarkašku karijeru započeo na prestižnom američkom sveučilištu Louisville. U Europi je nastupao za ukrajinski klub Dnipro Azot, izraelski Ironi Nes Zona, talijansku Pistoia Basket, ciparski AEK Larnaca, a prošlu sezonu zaključio je u izraelskoj momčadi Maccabi Ashdod. Kakvi su ciljevi sa Zadrom u novoj sezoni?

– Razgovarao sam sa trenerom i stručnim stožerom i spreman sam odraditi sve zadatke koje postave ispred mene. Ja sam timski igrač i napravit ću sve što može pomoći momčadi da ostvarimo što bolji rezultat.

Prvu pripremnu utakmicu pred nadolazeću sezonu Zadar će u subotu 2. rujna igrati na Gripama protiv Splita.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...