Emmezeta u Zadru otvara 1. rujna i zaposlit će 70-radnika mahom iz grada i okolice

Emmezeta, lanac neprehrambenih trgovina čijim poslovanjem u Hrvatskoj upravlja tvrtka Filba iz Donjeg Stupnika, uz postojećih 300-tinjak zaposlenika u svojim centrima u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Slavonskom Brodu, Splitu i Dubrovniku, uskoro će svoja vrata otvoriti i u Zadru, gdje će se zaposliti 70-tak djelatnika.

Doznajemo to u razgovoru s Ivom Ušćumlić iz Emmezete od koje smo saznali i kako je točan datum otvorenja zadarskog centra prvi dan rujna.

– Sa zadovoljstvom možemo najaviti da se novi trgovački centar Emmezeta otvara u Zadru 1. rujna, u trgovačkoj zoni Gaženica. U novom centru zaposlit ćemo između 60 i 70 zaposlenika, najvećim dijelom iz Zadra i okolice, govori nam Ušćumlić.

Tvrtka koja je jedan od tri izravnih konkurenata švedskoj Ikeji na domaćem tržištu, u prošloj je godini zabilježila dobit od skoro 5 milijardi kuna, a veliki rast na tržištu ostvarili su nedavnim preuzimanjem trgovina lanca Kika.

Dakako, zanimalo nas je što će sve Zadrane dočekati u novom centru koji se uskoro otvara na južnom izlazu iz grada, na mjestu gdje je do prije nekoliko mjeseci poslovao trgovački centar Merkur.

– Novi će centar biti otvoren prema visokim standardima koje smo postavili za ostale Emmezeta centre u Hrvatskoj. Trenutačno imamo osam centara u Hrvatskoj te jednu od najvećih web-trgovina u regiji, a to znači centar koji je asortimanom, izgledom i funkcionalnostima u potpunosti posvećen kupcu i njegovim potrebama. Ponosni smo na izgled naših centara, a vjerujemo i da naši kupci cijene trud koji ulažemo kako bi im kupnja bila što ugodnija, dodala je naša sugovornica.

Ušćumlić je najavila i posebne pogodnosti prilikom početka rada u Zadru, a kako kaže, kupci će za to saznati prvi i to prijavom na njewsletter.

– Što se tiče akcija i pogodnosti, planiramo pozdravnu akciju povodom otvorenja, a naši kupci iz Zadra i okolice mogu među prvima saznati za nju ako se putem naše web stranice prijave na newsletter. Za kupce koji to možda ne znaju, valja spomenuti i da imamo mjesečne akcije i pogodnosti za članove Emmezeta kluba (više informacija: ), a Zadrani se u klub mogu učlaniti već danas.

Osim novog centra, iz Emmezete jamče i povoljnu kupnju.

– Zadrani u Emmezeti mogu očekivati širok asortiman i niske cijene, svaki dan – baš kao i u svim ostalim Emmezeta centrima. U novom će zadarskom centru biti moguće kupiti sve što i u ostalim centrima – po cijenama koje jamče doista povoljnu kupnju, zaključila je Ušćumlić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...