Fun park Mirnovec radi punom parom, moguće i širenje

Najveći proizvođač pirotehnike u Hrvatskoj i regiji, tvrtka Mirnovec pirotehnika iz Samobora, investirala je 15 milijuna eura u zabavni park Fun park Mirnovec u Biogradu, koji je imao prvi pravi radni vikend nakon službenog otvorenja.

To je i najveća investicija u industriji zabave u Hrvatskoj, a kako je najavio vlasnik Mirnovca Franjo Koletić, moguće je da će se projekt širiti u smjeru više sadržaja i većeg prostora od sadašnjih 45.000 kvadrata.

Ne isključuje ni mogućnost da će se graditi smještajni kapaciteti. No, zasad je plan da se godišnje u Biogradu privuče 200 do 300 tisuća ljudi. Ovaj projekt donio je 120 novih radnih mjesta, a zabavni park će biti otvoren od Uskrsa do Nove godine, piše Poslovni.hr.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...