Jedan lopov uhvaćen, zabilježene još 33 krađe od čega deset teških

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirano je dva razbojništva, deset teških krađa i 23 krađe.


Krađa – dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, u kući u Bibinjama, otuđio nekoliko tisuća kuna u vlasništvu više osoba. Protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Teška krađa

Tijekom proteklog vikenda, u Tribnju, Sukošanu i na plaži Katarelac na Pagu, nepoznati su počinitelji provalili u kombi i dva osobna automobila u vlasništvu stranih državljana te otuđili dokumente, prijenosna računala, tablet, foto-aparat i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Sukošanu, Starigradu i Biogradu nepoznati su počinitelji provalili u tri kuće i apartman u vlasništvu više osoba te otuđili nakit, prijenosna računala, mobitel i nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Vlašićima i Smilčiću, nepoznati su počinitelji provalili u dvije trgovine u vlasništvu trgovačkih društava i u ugostiteljski objekt u vlasništvu 37-godišnjakinje te otuđili cigarete i druge artikle. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Krađa

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Pakoštanima i Šimunima, nepoznati su počinitelji otuđili pet mobitela u vlasništvu više osoba vrijedna gotovo dvadeset tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u uvali Knež na otoku Ižu, nepoznati su počinitelji, otuđili dva pomoćna plovila s vanbrodskim motorima privezana na jedrilice koje koriste slovenski i njemački državljani, ukupno vrijedna oko dvadeset tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Ugljanu, Viru i Petrčanima, nepoznati su počinitelji otuđili četiri torbe i pet novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti gotovo 20 tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U subotu, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz ulaza zgrade, otuđio bicikl u vlasništvu 19-godišnjaka vrijedan oko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, na parkiralištu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio crni VW Passat CC, švicarskih nacionalnih oznaka u vlasništvu 34-godišnjaka te u Ulici Marka Marulića, VW Golf V, talijanskih nacionalnih oznaka u vlasništvu talijanskog državljanina. Ukupna materijalna šteta iznosi više od 200 tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, na parkiralištu u Ulici blajburških žrtava u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio moped Honda u vlasništvu talijanskog državljanina vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Biogradu i Vinjercu, nepoznati su počinitelji iz kuće u vlasništvu 63-godišnjaka, apartmana koji koriste srpski državljani i trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđili 20-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...