Luka Modrić nakon osvojenog Superkupa: “Ovo je dobar znak, nastavili smo tamo gdje smo stali”

Luka Modrić osvojio je s Realom europski Superkup u Skoplju, gdje je španjolski velikan srušio Manchester United s 2:1 i po četvrti put u povijesti podigao spomenuti trofej.

“Kad se pogleda, sve u svemu, mislim da smo bili bolji u ovoj utakmici. Imali smo više od igre, imali loptu u našim nogama, stvorili dosta prilika za gol. Šteta što nismo zabili još neki gol, ali smo i ovako zadovoljni. Napravili smo ono po što smo i došli u Skoplje, a to je trofej. Osvojili smo ga i to je vrlo važno da uđemo u novu sezonu s pobjedom. Presretni smo i sada nas čekaju novi izazovi”, rekao je Modrić nakon utakmica za televiziju Arenasport, piše Index.hr.

Modrić je odigrao cijelu utakmica za Real i zadovoljan je svojom igrom protiv Crvenih vragova.

“Zadovoljan sam svojom igrom u prvoj službenoj utakmici. Bilo je dosta dobro, iako je najvažniji kolektiv, jer smo kao momčad odigrali na visokoj razini. Nastavili smo tamo gdje smo stali prošle sezone. Sada nas čeka španjolski Superkup protiv Barcelone i kreće prvenstvo. Ovo je dobar znak i vjerujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu”, smatra kapetan hrvatske reprezentacije.

Ovo je prvi naslov Modrića s desetkom na leđima u Realu, koja mu je pripala nakon odlaska Jamesa Rodrigueza u Bayern Munchen.

“Nisam imao namjeru mijenjati broj. No, James Rodriguez je otišao u Bayern, a ljudi iz kluba su me pitali želim li desetku. Nisam mogao biti ravnodušan zato jer je to meni najdraži broj u karijeri, koji sam nosio u Dinamu i reprezentaciji Hrvatske, i nisam mogao izdržati da ga opet ne obučem”, priznao je Luka na kraju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...