Stranci pod utjecajem alkohola izazivali probleme u Zadru i Privlaci

Dva slučaja remećenja javnoga reda i mira zabilježena su tijekom jučerašnjeg dana na području Zadarske županije, doznajemo u PU zadarskoj.

Prvi incident zbio se u Saljskoj ulici u Zadru gdje su oko 4 sata ujutro dva Poljaka pod utjecajem alkohola u apartmanu galamila, vikala i razbijala. Vlasnik ih je zamolio da se smire nakon čega su krenuli s verbalnim napadom na njega. Pozvana je policija koja je Poljake zadržala do otrježnjenja u policijskoj stanici. Nakon što su došli sebi dovedeni su pred prekršajnog suca.

Alkohol je kumovao i drugom incidentu koji se zbio u autokampu u Privlaci. Tamo je jučer poslijepodne alkoholizirani Austrijanac vrijeđao djelatnicu i djelatnika, bacao stolice i uznemiravao druge goste. Policija ga je odvela i trenutno se i dalje trijezni u postaji. Po otrježnjenju bit će doveden na prekršajni sud.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...