Tijekom vikenda ukradena penta, skuter, bicikli, mobiteli, novac, cigarete…

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirano je 11 teških krađa i 25 krađa.


Tijekom proteklog vikenda, u Pakoštanima, Crnom, Viru, Turnju, Benkovcu i Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u bungalov, tri kuće i pet stanova u vlasništvu hrvatskih i stranih državljana te otuđili novac i nakit ukupne vrijednosti više od dvjesto tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u Rtini, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu slovenskog državljanina te otuđio novčanik s novcem i dokumentima ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Biogradu i Viru, nepoznati su počinitelji, otuđili osam bicikala u vlasništvu više osoba vrijednih 20-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Zadru, Bibinjama, Turnju i Sukošanu, nepoznati su počinitelji otuđili šest novčanika i pet torbi s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupno vrijednih oko sto tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Gajcu, Zadru i Ražancu, nepoznati su počinitelji otuđili šest mobitela u vlasništvu više osoba ukupno vrijednih nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj otuđio neregistrirani skuter u vlasništvu 47-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U petak, u Vrsima, nepoznati je počinitelj, s brodice u vlasništvu 71-godišnjaka otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U petak, u Šimunima, nepoznati je počinitelj otuđio dasku za jedrenje u vlasništvu njemačkog državljanina vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...