Modrić nakon poraza: “Nemamo se čega bojati”; Vida: “Moramo biti kao jedno, i to ne samo u nogometu”

Pogotkom Tosuna iz 75. minute Turska je svladala Hrvatsku 1:0 te tako u potpunosti zakomplicirala situaciju u Skupini I, u kojoj četiri reprezentacije ulaze u posljednja dva kvalifikacijska kola unutar samo dva boda razmaka.

– Želja nam je bila da prvi zabijemo, ali mi svoje šanse nismo iskoristili, a kako to obično biva u nogometu, nakon toga smo primili pogodak. Ipak, ovisimo sami o sebi i nemamo se čega bojati. Vjerujem da će na kraju sve dobro završiti. Igrom ne možemo biti nezadovoljni, no razočarani smo porazom. Nismo ga zaslužili, rekao je poslije dvoboja kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Reprezentativni branič Domagoj Vida pozvao je prije svega na zajedništvo, također vjerujući u pozitivan rasplet u listopadu.

– Mislim da smo trebali više izvući iz ove utakmice. No, glavu gore – nogomet se sastoji od pobjeda i poraza. Nismo bili toliko loši, no treba izvući pouke i vidjeti gdje smo griješili. Uvijek smo pobjednički reagirali u najtežim situacijama i to nam mora biti vodilja, kaže za HNS.

– Nećemo se osvrtati na suđenje. Turci su se žalili na suđenje u Ukrajini, a sada se nama dogodio jedan previd. Nisam u prvi trenutak ni vidio što se zbilo s loptom, već sam je vidio u golu, ali vidio sam na snimci. Na nama je poboljšati realizaciju, trebali smo iskoristiti svoje šanse. Ne treba raditi dramu i paničariti, nadam se da će nas navijači podržati u Osijeku i da ćemo naposljetku ostvariti cilj i otići u Rusiju. Usredotočit ćemo se na Finsku, i nakon toga se okrenuti Ukrajini. Moramo svi zajedno biti kao jedno, jedino tako Hrvatska može napraviti nešto više – i to ne samo u nogometu, zaključio je Vida.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...