Zadarski boksač Roko Bukvić pred novim izazovom: obranom naših boja na europskom prvenstvu!

Nakon niza medalja u posljednje vrijeme na raznim natjecanjima, te nakon velikog srebra na posljednjem prvenstvu Hrvatske, mladog zadarskog boksača Roka Bukvića očekuju novi izazovi. Pod zastavom hrvatske boksačke reprezentacije, 16-godišnji Roko nastupit će u kategoriji do šezdeset kilograma na europskom prvenstvu koje će se održavati u bugarskom gradu Albenu u razdoblju od 17. do 26. rujna. Veliko natjecanje i još veći izazov se nalaze pred Rokom, natjecanje i izazov kojem će pristupiti nesumnjivo maksimalno motiviran i sa najvećom željom za povoljan rezultat.

Iza Roka i njegovih trenera, Nike Marketina i Vedrana Bajla su posljednja dva mjeseca intezivnog i svakodnevnog pripremanja za europsko prvenstvo i nema sumnje kako je Roko odlično pripremljen za još jedan dobar rezultat.

Roko je uzoran i odličan učenik medicinske škole sa maksimalno razvijenim radnim navikama u sportu i u obrazovanju. Od Roka se sa razlogom očekuju veliki uspjesi, međutim, sam nastup na europskom prvenstvu za hrvatsku boksačku reprezentaciju itekako je veliki uspjeh.

Sve je spremno za još jedan veliki boksački događaj u kojem će sudjelovati mladi zadarski boksač. Sada ostaje za vidjeti kako će se razvijati događanja u Bugarskoj. Roko također ima mlađeg brata Luku, talentiranog boksača čiji se nastup očekuje na europskom prvenstvu za kadete u sljedećoj godini. Poželimo im mnogo sportske sreće!

Nikola Marketin i Vedran Bajlo


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...