Najmilko

Ako ste kupili ovo mlijeko uklonite ga iz svog doma; Može vam naštetiti!

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o povlačenju i opozivu proizvoda UHT mlijeko „NajMilko“, 2,8% mliječne masti, odobreni broj BA ML-2-166, barkod proizvoda: 3858890720235, datuma najbolje upotrijebiti do: 12/02/2018, zemlja podrijetla Bosna i Hercegovina, zbog prisutnosti bakterije iz roda Clostridium spp.

Proizvođač mlijeka je tvrtka Mliječna industrija 99, Sarajevska bb, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina, a na tržište Republike Hrvatske stavlja ga tvrtka Sale – Nero d.o.o., Bože Gumpca 34, Pula.

Bakterije roda Clostridium spp. rasprostranjene su u prirodi, mogu producirati toksine i patogene su za čovjeka i životinje.

S obzirom da se ovaj proizvod konzumira bez prethodne termičke obrade ili uz nedovoljnu termičku obradu, te da ga u većoj mjeri konzumiraju djeca, mladi i starije osobe, postoji rizik od nastanka bolesti uzrokovanih klostridijama.

Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane

Proizvođač: Mliječna industrija 99, Sarajevska bb, 76250 Gradačac, Bosna i Hercegovina
Stavlja na tržište: Sale – Nero d.o.o., Bože Gumpca 34, Pula

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar